Äntligen klar med Teorin




Äntligen slipper jag sena Tisdagar på grund utav körkortsteorin :) Det har redan gått 7 gånger och jag kan änligen komma hem vid 4 i stället för halv sju. Det gör stor skillnad speciellt när man har stall och hästar att sköta (brukar dock få bra hjälp på tisdagar :) )

Nu har jag kommit hem, fixat det sista i stallet, pluggat och ätit en stor fläskpankaka. Jag tror att jag skiter i att plugga något mer i dag och fortsätter på det i morgon i stället.
Behöver lägga mig tidigt i dag. De senaste nätterna har tankarna gått på högvarv så jag har inte riktigt kunnat slappna av och somna i tid. Jag kan bara inte släppa biljetterna! Det är på toook för lång tid kvar (255 dagar)  och det är för bra för att vara sant så jag inbillar mig att allt möjligt ska hända hela tiden så att konsären inte kommer bli av :( I gårkväll tyckte jag att jag la mig en bra tid för en gång skull men givetvis tog det evigeheter innan jag somnade. Tips?

Hoppas också att jag kommer hinna ta lite fina höstbilder nu när löven är så fina :D 

/ L i n a


 

Kommentarer

Postat av: R

Sätt på en skiva och bara lyssna på den. Sedan så får du helt enkelt försöka att stänga av. Oh, du kan köpa en sådan där avslappningsskiva eller vad det heter, funkar ju skit bra om man vill somna! ^^

2013-10-01 @ 20:34:00

Postat av: L

hahaha avslappningsskiva? Tack för tipset ^^

2013-10-01 @ 22:33:54

Postat av: L

btw, jag har ingenting att sätta skivan i, måste skaffa mig en cd spelare först ^^

2013-10-01 @ 22:34:31


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0