Stockholm över helgen.

Ja nu blev ju inte den här helgen riktigt som jag hade tänkt mig. Jag kände redan av i Lördags när vi gick på IKEA att jag började få feber men jag hade redan innan vi åkte tagit en Impren, hade ont i halsen så jag kände det på mig så tack vare Impremen det gick ganksa bra innne på IKEA. Det var först på hemvägen sen på Söndagen som jag började känna mig extremt varm därför stannade jag hemma från skolan i dag för att vila upp mig så att febern förhoppningsvis är borta tills i morgon. Jag kollade för en stund sedan och då hade den redan gått ner 0,2 C sedan i morses. 
Jag, Elin och moster åkte i fredags vid 17 tiden. Vi tog bilen eftersom att vi behövde få med massa saker till min och Elins moster som bor i STHLM. När vi hade kommit till Jönköping var månen på väg upp och den såg gigantisk ut! Missade tyvärr det första tillfället när vi såg månen, det var så fint!
Hahaha förlåt mig att det inte blev mer än det här. De visar ju inte för fem öre hur fint Stockholm värkligen är och jag tog dessa på hemvägen sen på söndagen. Jag hade varken ork eller tillfälle till att fota. Nästa gång jag åker upp ska jag fota mer av själva stan. Helgen spenderades faktiskt mest på IKEA och i min mosters lägenhet som behöve fixas iordning :) 
I Lördags eftermiddag åkte vi in till stan en kort stund. Var nog bara där i 1-2 timmar och det enda jag köpte var en myströja och shampo + balsam
Jag hoppas värkligen att de här produkterna ska göra susen för mitt hår annars vet jag inte vad jag gör (river av allt hår typ) 

Som sagt, förlåt för kassa bilder, det ska fotas mer nästa gång ;)

Byebey

/ L i n a
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0