HÖST



När bloggade jag sist? Dagarna bara rusar förbi ju, det är helt omöjligt att hänga med, håller ni inte med?^^ I Måndags var jag och klassen i karlsborgsfästning där vi fick uppleva ett skattjakts äventyr. Haha det var riktigt roligt även om det förmodligen var anpassat till lite mindre barn ;) 
I Tisdags, eller igår, var det fullt upp, hade körkortsteori direkt efter skolan sedan när jag rastat phylos och fixat i stallet var klockan redan strax över halv nio när jag väl kom in. Skönt att teorin snart är slut så att dagarna inte blir så himla långa på Tisdagar.
I dag så jobbade vi lite lätt  på lektionen sedan efter lunch körde vi lite lekar. Haha älskar såna här skoldagar när man bara har kul med klassen och inte behöver jobba, fast vem gör inte det?^^ 
Efter skolan tränade jag och Phylos och i slutet av ridpasset visade sig två tydliga regnbågar över hela ridbanan. Själva ridpasset är jag jätte nöjd med och det var Phylos med^^ 

Nu ska jag gå och lägga mig, eller jag ska se på några youtube klipp sedn, om jag orkar, ska jag se ett avsnitt av Dexter. God natt =)

/ L i n a
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0