Söndag



haha jäklar, laddade upp bilderna för flera timmar sedan, öppnade en ny flik och kollade runt på annat och glömde att blogga. Kom på nu 22:30, när jag egentligen borde sova, att jag kanske skulle ta och börja skriva lite också^^ 

I dag har det varit en ganska bra dag, fått en del gjort och endå tagit det ganska lugnt. Var lite smått redig och ställde klockan en timma tidigare än vad jag brukar vakna för att gå upp och springa. Efter det åt jag frukost innan jag gick ut och red. Sedan pysslade jag i stallet några timmar eftersom att hästarna ska börja vara inne på nätterna nu. La in nytt spån, sopade överallt, skurade hinkar m.m. Efter det lagade jag lite mat och kollade på fältävlans EM. Sveriga slutade på silvermedalj i lag och lite sämre individuelt. De BORDE ha fått medalj individuelt också men som vanligt har sverige en sån jäkla otur (ja jag skyller på oturen) En annan ryttare snuddade varannat hinder men lyckades bli felfri.. bra gjort endå Sverige !!! :) 
PÅ eftermiddagen hade vi lite mys i stallet med massa plockmat med moster,kusin och mormor. Anledningen till det är för att Hampus var arg på mamma för att hon hade haft med gofika i skogen utan honom ^^ Eftersom att det var så kasst väder fick vi helt enkelt göra en liten piknick inomhus i stället. Under tiden fick hästarna stå inne och äta, myspys ;)

Nej, dags att släcka ne nu :) God natt.

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0