14 Februari



Glad alla hjärtans dag på er :D Ska ni göra något speciellt i dag? Själv brukar jag inte fira den här dagen något speciellt men det har blivit en tradition att ha frukost med mammas syskon m. familj. Eftersom att alla jobbar nu så ska vi äta "frukost" i kväll i ställer haha knäppt men mysigt :)

Lovet är snart slut och som vanligt hänger jag inte med, VART har alla dagar tagit vägen?? Jag har knappt gjort någonting på lovet känns det som förutom läst läst och läst. Lite annat har jag så klart gjort men jag är värkligen inne i en "läs period". Som jag sa för ett tag sedan saknade jag att läsa och värkligen fastna för boken. Nu har jag dels läst de nya böckerna jag fått låna av Rebecka men jag har även börjat läsa om Vampire Academy. Jag tror aldrig att jag kommer att tröttna på de böckerna! Kom på igår att vi haft första boken i 5 ÅR! Det låter ju sjukt länge!? 

Nu ska jag dricka kaffe och kolla på OS :D

BTW, måste bara fråga,  hur kommer det sig att den här bloggen har fått MER besökare nu trots dålig uppdatering och tråkiga inlägg?? Kan ni inte kommentera lite, är nyfiken på vem det är som läser ;)

/ L i n a

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0