16 feb -14

Skola, skola, skola. Vill eller orkar inte ha skola igen. Vill hellre åka tillbaka till praktiken, gå på utflykter i skogen och kolla efter fågelbon. Hoppas att jag får chansen att vikariera där så att jag får användning för kåsan som jag fick. ;)
 
Imorgon är det som sagt skola igen. Har redovisning på svenskan, och jag tog tiden på mig själv nu här hemma hur lång tid mitt tal tog. Med stammande och hjärnsläpp så tog det 8 min. Jag kan inte ens läsa en text här hemma och låtsas att jag redovisar den utan att jag ska stamma och glömma bort ord. Kommer ju skaka och glömma allt imorgon eller på tisdag. Hatar redovisningar som den här. Eller, hatar är ett starkt ord, men nästan.
 
Känns som om den här sista tiden på gymnasiet kommer att vara utmanande och jobbigare. Det finns vissa saker man ser framemot så som klassresor m.m. :)
 
Vill även ha vår nu, vill dock inte att våren ska komma nu i februari/mars men vill ha april maj nu, så att man kan gå ut med bara en tjockatröja och ett par converse. :)
 
Tre låtar som jag inte kan sluta lyssna på den senaste tiden :)
 
1. Say something - A great big World ft Christina Aguilera
2. How long will I love you - Ellie Goulding
3. I don't wanna love somebody else - A great big World
 
Enjoy! :D
Bye bye///R<3

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0