Det var ett tag sedan

Ja jag har då inte bloggat på hur länge som helst. Efter att vi tagit studenten (vilket var den roligaste dagen någonsin!) så spenderade jag dagarna med att sova ut och slappa. Sedan så var det ju dags för 1D i Stockholm, det var hur häftigt som helst att se killarna i 5sos och 1D live! Att få se dom så nära var det bästa! Sedan var det väl inte så roligt att jag fick spya i andsiktet. :/
Jag saknade min nedräkning för 1D så jag satte en för GoT säsong 5, vilket är om 285 dagar^^ plus en för TW säsong 4 som börjar om 2 dagar! :)
 
Efter att jag kommit hem från Stockholm så fick jag feber så jag har legat hemma i veckan med rinnande näsa, huvudvärk och feber, plus lite halsont första dagen. Men nu börjar det bli bättre, jag orkar hitta på saker och febern är borta, dock är jag fortfarande förkyld.
 
Jag har varit väldigt dålig på att ta kort på senaste tiden, när det väl varit fint nu i veckan så har jag inte haft orken att ta mig ut. Men nu när jag mår bättre så hoppas jag att vädret blir lite finare så att man kan ta med sig kameran och fota lite. :)
Eftersom jag inte har någon ny bild att visa er så får ni en väldigt snygg bild från google på killarna. ;)
 
Bye bye///R<3
 

Kommentarer


Skriv en liten kommentar här ♥:

Vad heter du?:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej & behövs ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0